Medushka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Na trase Bratislava - Košice a späť..ale nie tak celkom

Sedím vo vlaku domov. Práve som sa zobudila po asi hodinke driemot. Stále cítim jeho vôňu. A dokonca to nie je Green. Lebo pravdu povediac, túto značku nemám práve najradšej :) Ale asi by bolo príliš prízemné chcieť, aby zmenil niečo, čomu je verný už tuším 10 rokov. Ale tajne dúfam, že raz sa to stane aj bez môjho pričinenia..:)
   Každopádne, momentálne by som sa potešila, aj keby sa objavil vo vlaku od hlavy po päty v zelenej :) Veď nakoniec, aj ja mám zelenú vetrovku. A vraj zelená upokojuje :) Mňa upokojuje, keď som s ním. Keď prídeme z ulice, kde fúka neskutočne hnusný vietor, uvarí mi čaj (lebo vie, že kávu nepijem), pustí muziku a hladí ma po studených lícach.. Napríklad toto mi vie urobiť radosť..Ale aj hocičo, čo robím s ním..Aj keď to tak možno niekedy nevyzerá. Hold, každý máme nejakú povahu. A pre tú moju sa niekedy čudujem, ako so mnou ľudia vydržia a hlavne on..:) Ale po týchto dňoch, ktoré ostávajú ďaleko za vlakom, ktorým sa teraz veziem, mám pocit, že všetko bude lepšie. Že to je On, môjho srdca šampión :), ktorý dokáže zo mňa urobiť lepšieho človeka, kvôli ktorému sa ja chcem stať lepšou (a to už je čo povedať). A v kútiku srdca dúfam, že to bude vzájomné..Už mi ostáva len zaželať good luck :)

cestou necestou | stály odkaz

Komentáre

  1. láska
    vie byť hnacím motorom...nech ti to teda fičí....:-)
    publikované: 27.10.2009 13:17:04 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014